Micael: 0705-133230

Christian: 0708-418418

Om oss

Parkettkontakt

Sedan 1980

Vi är ett serviceinriktat företag med lång erfarenhet och goda referenser.

Parkettkontakten består av far och son. Micael, stationerad i Stockholm, har varit aktiv som näringsidkare inom trägolvsbranschen sedan 1980 och Christian, stationerad i Borås, har varit i branschen sedan 1994. Tillsammans har vi en mycket bred kunskap om allt inom trägolv samt har ett väldigt stort kontaktnät. Vi vågar nog påstå att vi behärskar det mesta när det gäller trägolv och ytbehandlingar. Vi har arbetat med de flesta produkter på marknaden, utfört arbeten på tusentals kvadrat samt små specialjobb där andra gick bet.

Vi har ett självständigt och oberoende förhållande till olika leverantörer av golvmaterial, vilket medför att vi är mycket observanta för pris- och materialförändringar inom trägolvsbranschen. Vårt mål är naturligtvis att kunna erbjuda våra kunder ett förstklassigt golv, både vad gäller pris och utförande.

Fördelen med att anlita Parkettkontakten är att du får allt i ett. Under vår tid i branschen har vi sett det mesta och kan därför hantera ert golvprojekt utan problem. Vi finns till hands för våra kunder genom hela projektet, från rådgivning inför arbetet tills allt är klart.