Micael: 0705-133230

Christian: 0708-418418

Tjänster

Tjänster

Våra tjänster

Inget trägolvsarbete är för litet eller för stort för oss.

Vi åtar oss allt från handledning om ni vill utföra arbetet själva till kompletta lösningar av ett färdigställt golv inklusive leverans av material, undergolvskonstruktioner, golvläggning och behandling.

För oss är service och kvalitet en ledstjärna och vi arbetar med högkvalitetsprodukter på alla våra objekt. Vi rekommenderar även målare och snickare etc om det skulle önskas.

Läggning

Vi är specialiserade på läggning av massiva trägolv. Huvudsakligen mönsterläggning av kortstavsgolv i olika träslag men även lamell och tiljor. Vi kan lägga många olika mönster efter era önskemål. Allt från klassiskt fiskbensmönster till mer avancerade, det är bara fantasin som sätter gränser. Vi hjälper gärna till med förslag på mönster så att ni kan välja det som passar er bäst. Vi arbetar även med intarsia, dekorativa inläggningar av annat träslag i golvet.

Mönsterläggning av kortstavsgolv

Lamell och tiljor

Intarsia & dekorativa inläggningar

Slipning

Att golv slits ut med tiden är ett välkänt faktum. Vi kan även hjälpa dig med lagning av skador på befintliga golv eller slipa ditt gamla golv och ge det ett helt nytt utseende. Genom att ta hand om ditt golv på ett bra sätt kan du förlänga dess livslängd. Ett massivt trägolv har en livslängd på över 100 år. Med tiden kan det uppstå repor och märken på ditt golv, och om dessa lämnas obehandlade kan de förstöra det. Tänk därför på att inte vänta för länge med golvslipningen.

Lagning av skador på befintliga golv

Behandling

Vid behandling av golvet arbetar vi med de flesta sorterna, såsom lack, vax och olja. Vi erbjuder även infärgning av ditt golv för att ge det en annan ton eller kulör, vilket betyder att golvet behandlas med pigmentering för att framhäva en ljusare eller mörkare ton i träet. Det finns många kulörer att välja på och vi jobbar för att hitta just den ni vill ha. Om du vill ha råd och vägledning gällande ditt golv och vilken typ av behandling som passar bäst för det kan du alltid kontakta oss.

Lack, vax och olja

Infärgning av golv

Sportgolv

Vad gäller sportgolv kan vi det mesta om sviktande golv och linjemarkering.

Material

Vi importerar själva golvmaterial som vi tillhandahåller till konkurrenskraftiga priser om ni skulle vilja lägga golvet själva. Vi erbjuder även handledning och leverans av material.

Konkurrenskraftiga priser

Leverans av material

Handledning